Κατηγορίες

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης
 

1. Όροι

Η www.dimizparts.gr, εδρεύουσα στη Θεσσαλονίκη, στο κατάστημά επί της οδού ΒΙ.ΠΕ Νέα Ραιδεστός (τηλ.0030 2313048903 ), διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του δικτυακού της τόπου, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η www.dimizparts.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού τόπου. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει. Η επίσκεψη της ιστοσελίδας «www.dimizparts.gr» και η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο χρήση υλικού της www.dimizparts.gr συνιστά αποδοχή των παρακάτω Όρων Χρήσης.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H www.dimizparts.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που παρέχει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τα παρεχόμενα προϊόντα, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός ευθύνης

Η www.dimizparts.gr ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και παροχή υπηρεσιών και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Η www.dimizparts.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η www.dimizparts.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.dimizparts.gr είναι διαδικτυακός τόπος πώλησης προϊόντων για την οργανοποιία, μέσω διαδικτύου. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την www.dimizparts.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της www.dimizparts.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της www.dimizpats.gr ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την www.dimizparts.gr ή/και το δικτυακό της τόπο ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της www.dimizparts.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.dimizparts.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.dimizparts.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.dimizparts.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.dimizparts.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της www.dimizparts.gr που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

7. Αγορά Προϊόντων και Τρόποι Πληρωμής

Στο δικτυακό μας τόπο μπορείτε να βρείτε προϊόντα τα οποία αφορούν όλο το φάσμα της έγχορδης οργανοποιίας.

Εφόσον κάποια από τα παρεχόμενα προϊόντα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, ακολούθως μπορείτε να προβείτε στην παραγγελία του προϊόντος σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας αυτή θα εμφανίζεται στο καλάθι αγορών σας, ενώ αν για οποιοδήποτε λόγο πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αποσυνδεθείτε από το δικτυακό μας τόπο, το καλάθι αγορών σας θα αδειάσει αυτόματα και εφόσον το επιθυμείτε θα πρέπει να καταχωρήσετε εκ νέου την παραγγελία σας.

Πριν από την καταχώριση της παραγγελίας σας, συνιστούμε όπως επισκεφθείτε την ενότητα των όρων χρήσης του δικτυακού μας τόπου όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία και τον τρόπο παραγγελίας και αγοράς των προϊόντων μας και εντολής για παρεχόμενη υπηρεσία.

Παράλληλα με την παραγγελία, αποδέχεστε του όρους χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου για τις παραγγελίες που γίνονται από αυτόν.

Η παραγγελία σας θεωρείται ενεργή μόνο στην περίπτωση που σας αποσταλεί από την εταιρεία μας e-mail επιβεβαίωσης αυτής ή επιβεβαίωση μέσω τηλεφώνου και αποσαφηνιστεί και η διαδικασία πληρωμής.

Ο πελάτης, έχοντας λάβει υπ' όψιν το είδος και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που παραγγέλνει και είναι της απολύτου αρεσκείας του, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της επιλογής του προϊόντος.

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες για το παρεχόμενο προϊόν ή τις υπηρεσίες μας, μπορεί να ζητήσει λεπτομέρειες, επικοινωνώντας με eMail στο  info@dimizparts.gr

Η εντολή για την καταβολή του συνόλου του τιμήματος της πώλησης για τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μέσω του δικτυακού μας τόπου εφόσον αυτή γίνεται με τραπεζική ή πιστωτική κάρτα. Στην περίπτωση καταβολής του τιμήματος σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, η ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνει χώρα με την αποστολή μέσω email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@dimizparts.gr του τραπεζικού γραμματίου κατάθεσης του τιμήματος.

Το νόμισμα στο οποίο εκτελούνται οι συναλλαγές είναι το Ευρώ (€). Για την εξόφληση των παραγγελιών του ο πελάτης μπορεί να πληρώσει :

 • Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων.
  Η πληρωμή γίνεται στην εταιρεία courier που σας παραδίδει την παραγγελία σας.
  Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για τα μεγάλα και ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία (πρέπει να προηγηθεί τραπεζική κατάθεση)

 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

      0026.0257.23.0201338832          IBAN: GR7502602570000230201338832  BIC: ERBKGRAA

   

 • ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ e-banking

  Για τραπεζική κατάθεση μέσω e-banking ισχύουν τα παραπάνω IBAN και BIC. Στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης μέσω e-banking οι παραγγελίες αποστέλλονται την ημέρα που επιβεβαιώνεται η πληρωμή.

  * Ο πελάτης πρέπει να καταθέσει ακριβώς το συνολικό ποσό της παραγγελίας (αξιά εμπορευμάτων + κόστος μεταφορικών).
  ** Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με e-banking τα αμφότερα διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον εντολέα (επιλογή OUR).

Το www.dimizparts.gr έχει το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία, στην περίπτωση αδυναμίας πληρωμής ή προβλήματος κατά την πληρωμή από τον πελάτη.

8. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της www.dimizparts.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του, η οποία όμως αποδεδειγμένα υπήρχε κατά το χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Μετά την παράδοση του προϊόντος ή των προϊόντων ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή.

Η www.dimizparts.gr ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητα της, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με το νόμιμο παραστατικό της αγοράς ήτοι την απόδειξη αγοράς του προϊόντος. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της www.dimizparts.gr. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: 1. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 14 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί 2. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

9. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση». Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε εντός 24 ωρών από την ηλεκτρονική παραγγελία στο τηλέφωνο της επικοινωνίας της εταιρείας μας που αναγράφεται στο δικτυακό μας τόπο ή μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@dimizparts.gr και συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή αυτής. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο ίδιο νούμερο επικοινωνίας ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

10. Παραγγελία / Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Tρόποι παραγγελίας:

Μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Μπορείτε να κάνετε περιήγηση στα προϊόντα μας μέσα από την ιστοσελίδα μας.
Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και πατήστε στο σύνδεσμο (καλάθι) που βρίσκεται κάτω από κάθε προϊόν.
Στην συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας ή επιστρέψτε για συνέχεια των αγορών σας.
Ολοκληρώστε την παραγγελία σας επιλέγοντας τύπο παραστατικού (απόδειξη ή τιμολόγιο)
καθώς επίσης διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας.
Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail ή τηλεφωνικά για τον τρόπο αποστολής και πληρωμής της παραγγελίας σας.

Με τηλεφωνική παραγγελία.

Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας στο 2313048903 .

Με αποστολή email.

Μπορείτε να μας στείλετε email με την παραγγελία σας στο sales@dimizparts.gr

 

Ώρες λειτουργίας καταστήματος:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 π.μ - 15:00 μ.μ 

Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Αποστολές γίνονται εντός της Ελληνικής επικράτειας. Δύναται να αποσταλούν προϊόντα και εκτός Ελλάδας, κατόπιν συνενόησης όμως για το κόστος.
Κάθε παραγγελία επεξεργάζεται από το www.dimizparts.gr κατά μέσο όρο σε:

- 1 εργάσιμη ημέρα για προϊόντα που δεν χρειάζονται επεξεργασία.

- 2 εργάσιμες ημέρες για άλλα προϊόντα με επεξεργασία (κοπή ξυλείας για σκάφος, κ.α.π.)

Τα προϊόντα αποστέλλονται στην ταχυδρομική διεύθυνση που έχει επιλέξει ο πελάτης (η διεύθυνση αποστολής περιγράφεται επίσης στο eMail επιβεβαίωσης της παραγγελίας). Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος, λόγω λανθασμένης διεύθυνσης επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Την αποστολή των παραγγελιών, την αναλαμβάνει εταιρία courier με τους ακόλουθους χρόνους αποστολής: 2 εως 3 εργάσιμες ημέρες για αποστολή εντός Ελλάδος.

Η παραγγελία αποστέλλεται από την εταιρία courier στον χώρο που επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος για να παραλάβει την παραγγελία, ο πελάτης ενημερώνεται μέσω σημειώματος για να παραλάβει την παραγγελία από το κοντινότερο γραφείο εξυπηρέτησης της εταιρίας courier εντός 2 εβδομάδων.

Ο χρόνος επεξεργασίας και αποστολής που περιγράφονται, αντιστοιχούν στον μέσο προβλεπόμενο χρόνο που έχει παρατηρηθεί. Πιθανή απόκλιση από το περιγραφόμενο χρονοδιάγραμμα σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης ή αποζημίωσης από τον πελάτη.

Παραλαβή προϊόντων:

Ο πελάτης πρέπει να επιβεβαιώσει, παρουσία του υπαλλήλου της εταιρίας courier, την κατάσταση του πακέτου με την παραγγελία του. Στην περίπτωση που ο πελάτης έχει οποιαδήποτε αμφιβολία για την κατάσταση του πακέτου με την παραγγελία του, οφείλει να αρνηθεί την παραλαβή αυτού την ίδια στιγμή και συγχρόνως να αποστείλει άμεσα, ενημερωτικό eMail στο info@dimizparts.gr.

Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν παραληφθεί στον προβλεπόμενο χρόνο, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει με eMail στο info@dimizparts.gr, ώστε να αναζητήσουμε το πακέτο παραγγελίας μέσω της εταιρίας courier.

Έξοδα Αποστολής:

Αφορά αποστολές εντός Ελλάδας.
Το κοστος ειναι 7 ευρω μαζι με την αντικαταβολη.